Endnu ingen aftale til Vettel

Det var forventet, at Sebastian Vettel ville blive bekræftet som kommende Aston Martin kører, når Formel 1 feltet kom til Belgien. Men det virker som om, at det bliver der ikke noget af.

Englands Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2020 klokken 10:08

Her på BMF1 og i mange andre medier, har vi skrevet om, at der angiveligt skulle være indgået en aftale mellem Sebastian Vettel og Racing Point, der bliver til Aston Martin fra næste sæson.

Men ifølge RTL, lader det ikke til, at denne aftale er klar til at blive annonceret på Spa, som forventet.

Vettel selv, bakker op om dette ved at understrege, at han selvfølgelig er opmærksom på, at mulighederne ikke er mange, men at det er vigtigt for ham, at være i en bil der kan vinde, hvis han skal fortsætte i Formel 1.

"Jeg er her ikke for tallene, heller ikke for at kunne kalde mig selv for Formel 1 kører, jeg er her for at vinde," kom det direkte fra Vettel i et interview med RTL under Spaniens GP.

Vettel skulle angiveligt have en kontrakt klar, der tilbyder ham en årsløn på 15 millioner $ om året, hvilket er markant mindre end det han tjener nu, men nok til at han finder sig værdsat.

Så det eneste der holder ham tilbage er, om han tror på at næste års Aston martin er en vinderbil.

Hos Racing Point, skal de også finde frem til, hvem det er der skal give sin plads til tyskeren.

Sergio Perez har længe stået med det usikre sæde, men der er efterhånden en del der peger på, at far Stroll, er klar til at ofre sin søn, der er den langsommeste af de to.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ecclestone involveret i Williams købet Magnussens sæde i spil »