Vettel er ikke frustreret

Sebastian Vettel og Ferrari har haft en svær sæson, hvor de befinder sig mere i midterfeltet end i toppen af feltet, men det er ikke noget Vettel er frustreret over.

Englands Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 24/8 2020 klokken 18:08

Sebastian Vettel har haft sin værste sæson siden 2008, hvis man kigger på pointantallet han har scoret hjem til Maranello.

Tyskeren har ikke haft selvtilliden i hans SF1000-bil, og sidste løb skiftede de endda også på chassiet, da den firedobbelte verdensmester slet ikke følte sig komfortabel i de to løb i Storbritannien.

“Jeg havde problemer med bilen på grund af min mangel på selvtillid, og den selvtillid handler også om mangel på greb, så det er ikke kun det med at føle sig ukomfortabel når jeg kører bilen, når det kommer et eller sted fra,” i følge motorsport.com

“Vi forsøger stadig at forstå nøjagtig hvor det kommer fra, men samtidig bliver vi også nødt til at vise fremskridt.”

Den nuværende Ferrari-kører blev også spurgt ind til om han er frustreret over hele situationen, hvortil den erfarne racerkører svarede:

“Som jeg har sagt tidligere har jeg været i et bedre sted. Jeg elsker naturligvis at køre med i toppen, elsker at vinde og den følelse du kan få ved det.”

“Det vil blive et svært år med denne bil vi har, men jeg synes, at Charles har bevist, at man stadig kan være i stand til at levere gode løb. Hvis du sørger for, at du er i den rigtige position, er du også i en position til at drage fordel af det, så kan du stadig godt ende på podiet,” fortsætter den 33-årige racerkører.

Englands Grand Prix 2020. Ferrari torsdag. Sebastian Vettel og Charles LeclercEnglands Grand Prix 2020. Ferrari torsdag. Sebastian Vettel og Charles Leclerc
Copyright Ferrari



“Sådan har det altid fungeret. Og mange gange har jeg fundet mig selv på den bedre side. Nu her, ikke så meget. Samlet set hvis du opsummerer det, har det ikke været den bedste sæsonstart for mig. Men jeg vil ikke gå så langt til at kalde det for en slags frustration.”

Sebastian Vettel og resten af Formel 1-feltet tørner i aktion igen i den kommende weekend.





OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken takker nej til Mercedes Sebastian Vettel til Le Mans-team? »