Breaking News: Williams solgt

Det ikoniske Formel 1 hold Williams, annoncerede tidligere i år, at de har valgt at sætte holdet til salg. Williams melder ud i dag, i en pressemeddelelse, at holdet nu er solgt.

Williams nye farver . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/8 2020 klokken 12:08

Williams Formel 1 holdet, er blevet opkøbt af kapitalvirksomheden Dorilton Capital.

Dorilton Capital er en amerikansk placeret kapitalfond, der er kendt for langsigtede investeringer, hvilket understreges af, at de kommer med annonceringen blot to dage efter at Williams bekræftede at de er gået med i den nye Concorde-aftale.

Dorilton bekræfter, at de ikke har til hensigt at flytte holdet og i første omgang i det hele taget ikke ønsker at ændre på noget.

"Vi er glade for at kunne bekræfte, at vi har opnået en enighed med Dorilton, som vil overtage holdet, der således også ophører som et familieejet hold," lød det fra Claire Williams i pressemeddelelsen.

"Det har været vigtigt for os, at sælge holdet til nogen, der respektere holdet for dets historie og som er klar til at føre det videre og være med til at sikre succes i fremtiden."

Fra købernes side, melder direktør Matthew Savage ud, at de er utroligt glade for, at det lykkedes for dem at købe holdet og at de ser meget frem til de forretnings muligheder det bringer med sig.

Der er ingen meldinger om, hvorvidt ledelsen på holdet vil blive skiftet og hvordan opkøbet ellers vil påvirke holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvyat i det varme sæde Testforbud på nye baner er positivt »