Ferrari endnu stærkere

Ferrari har gennem hele sæsonen haft den stærkeste motor, selvom de kun står noteret for en enkelt sejr. På Monza bliver de endnu stærkere, med deres nyeste version af deres Power Unit.

Bahrains Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2019 klokken 10:09

På Spa så vi, for første gang for alvor, hvor stærk en Power Unit Ferrari har, da Mercedes med DRS, ikke kunne overhale dem.

Mercedes meldte efterfølgende ud, at de måtte erkende at de havde arbejde foran sig, for at få lukket det hul.

"Vi kan forstå hvordan Red Bull havde det med Renault motoren," kom det fra Mercedes efter Spa.

Når Formel 1 feltet i den kommende weekend, indtager den bane der kræver mest af motorene på kalenderen, Monza i Italien, ser det ud til at blive endnu værre for Mercedes, da Ferrari har bekræftet, at de kommer til start med deres nyeste og stærkeste motor.

"Der er ingen bedre måde at komme til vores hjemme Grand Prix, end med en sejr, som vi har med fra Spa," udtaler Ferraris holdchef Mattia Binotto.

"Vi vil takke vores fans for at have troet på os, i en sæson der langt fra har været nem."

"Monza er en bane, med lange langsider og lav downforce, så det er en glæde for os, at vi nu kan fortælle at vi vil stille til start med vores nye tredie Power Unit her," kom det yderligere fra ham.

"Vi så i Belgien, at for at vinde må vi gøre alt perfekt. Det er vores plan at gentage det i Italien."

"Der er ingen plads til fejl og vores hjemme Grand Prix, er altid vigtigt, især i år hvor vi kan fejre at Scuderia Ferrari bliver 90 år."

"At køre hjemme foran vores fans, giver altid et ekstra boost og der er intet podium som det i Monza," sluttede en optimistisk Binotto.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Juan Manuel Correa fortsat på intensiv Motorstraf til Max på Monza »