Carey: ”Heller Monaco end Indy!”

Formel 1’s nye chef, Chase Carey, så hellere at Fernando Alonso stillede til start I Monaco, end at han prøver kræfter med Indy 500!

Fernando Alonso til Australiens Grand Prix 2017 - Løbsbilleder fra McLaren Honda . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/5 2017 klokken 16:05

Det er ikke fordi den nye Formel 1 chef Chase Carey ikke kan forstå, at Fernando Alonso gerne vil prøve kræfter med den legendariske Indianapolis Speedway bane, hvor han skal kører det berømte Indy 500 løb, men han så nu hellere, at Alonso kørte Formel 1 løbet i Monaco.

”Under Bernie Ecclestones ledelse, var Formel 1 en sport der sagde nej til alt”, udtalte Chase til spansk presse, mens Alonso testede Indy raceren i USA. ”Sådan er det ikke mere, vi vil gerne være en mere tolerant sport og sige ja til meget mere”.

Men når det så er sagt, har han blandede følelser omkring Alonsos deltagelse i Indy 500.

”Jeg har blandede følelser om dette. Jeg ville elske at se Alonso i Monaco, kører i en bil med mulighed for at vinde løbet. Men sådan som det ser ud nu for hans hold, lader det ikke rigtigt til at være muligt. Så jeg forstår udmærkede hans motivation for at prøve noget nyt og søge en udfordring der kan motivere ham”, kom det fra Formel 1 bossen.

”Men det er ikke en optimal situation. Hvis jeg kunne vælge, ville jeg foretrække at se ham i Monaco. Det er ikke optimalt, at en af vores stjerner skipper et løb, for at deltage i en konkurrerende serie”, sluttede Chase Carey.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ”Ecclestone flåede os” Vil du arbejde for McLaren »