Vil du arbejde for McLaren

Mclaren tilbyder E-sport udøvere, det ultimative job, nemlig og arbejde for McLaren i deres test simulator, hvor man skal arbejde med, at udvikle fremtidens F1 racere. Vinderen af konkurrence, vil blive tilbudt en et årig kontrakt hos F1 teamet.

Vandoorne på vej ud af pitten . Copyright McLaren

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 4/5 2017 klokken 21:05

Om der er tale om desperation, nu hvor deres 1. kører har fokus uden for F1, eller om der ligger en genistreg bag, vil tiden vise. Den tidligere F1 kæmpe McLaren, har opsat en E-sport konkurrence hvor vinderen får et job som testkører i deres simulator.

Under tiltlen “Worlds Fastes Gamer” lancere F1 teamet McLaren på deres hjemmeside, en konkurrence for E-sport gamere, hvor de kan vinde den ultimative præmie, nemlig en kontrakt som F1 testpilot i deres simulator.

Om man spiller på den ene eller anden platform, er ikke vigtigt, de tilbydere gamere fra både PC, konsol og mobil, chancen for og vinde. Teamet laver konkurrencen med Logitech G, GT Academy, GIVEMESPORT og E-Sport racing innovator Sparco.

Der skal findes 6 internationale finalister, som vil blive håndplukket af eksperter fra både spilindustrien og Formel 1, mellem deltagerne af konkurrencen. Yderligere fire finalister vil blive udvalgt, på online events i løbet af sommeren 2017.

Der er stadig lang vej for de 10 finalister, for selvom man er kommet så lange, kan man se frem til, den strengeste jobsamtale i verden. De skal også konkurrere mod hinanden, på tværs af en række forskellige spil platforme. Finalisterne vil blive testet, på deres mentale og fysiske færdigheder, samt deres tekniske kunnen, samt evne til og samarbejde, som en del af et team.

McLaren Technology Group administrerende direktør Zak Brown udtaler, ”Dette er en meget spændende mulighed - ikke kun inden for spilindustrien, men for alle på McLaren og motorsporten generelt”. “Vi har længe været vidne til væksten i online sports-spil, lige nu har parallellerne mellem den virkelige og den virtuelle verdener aldrig været tættere”.

E-sport er en hastig voksende sport, med store pengepræmier og TV dækning, I USA har E-sport allerede indhente baseball og ishockey udøvere. Zak Brown fortsætter, ”Jeg er især stolt over, at McLaren, sammen med vores partnere, som i det allerførste sport og teknologi samarbejde, satser ved, at være en del af denne expanderende sport.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Carey: ”Heller Monaco end Indy!” Red Bull får lang næse »