Lego nyt til legebørnene

Mercedes Lego-sæt. . Copyright Brickset

Nyt år betyder en ny serie af Lego Speed Champions sæt og denne gang er der meget guf for alle Formel 1-fans med et legebarn i maven.

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/1 klokken 12:01De fleste af dem som læser denne artikel har sikkert stiftet bekendtskab med de berømte plastikklodser fra Billund. De fleste har nok leget med Lego som barn, men nu om dage er Lego mere end bare klodser. I da kan man nemlig få Lego-sæt i alverdens former og i alverdens modeller. Nogle af de modeller hører under Legos "Speed Champions" serie, hvilket er en serie for rigtige legebørn med hang til biler og motorsport.

Bilerne i Lego Speed Champions-serien er nemlig lavet så de skal ligne rigtige racerbiler, eller rigtige gadebiler. 2017 bliver den tredje sæson med Lego Speed Champions, en serie som tidligere har budt på forskellige Le Mans-biler, gadebiler og en lillebitte smule Formel 1 i form af en McLaren-garage og Ferraris lastbil. Denne gang kommer der dog en del mere Formel 1, hvor blandt andet Mercedes teamet fylder en del.

Mercedes AMG F1 sæt.
Copyright Brickset


Denne gang er seriens store sæt, nemlig det sæt i kan se på billedet ovenfor, hvor man bl.a. får de to sølvgrå Mercedes-racere, men også får alverdens ting, som de benytter sig af hos sølvpilene, såsom garager og podier og den slags ting. Der kommer vist nok også et decideret Mercedes pit-sæt, men det har ikke været muligt at finde billeder af det.

Det er dog ikke kun Mercedes-Lego man kan få, hvis man er Formel 1-fan fordi Lego har endnu en gang benyttet sig af deres gode samarbejde med Ferrari, så man denne gang kan få et "mini" Ferrari sæt. Her får man en Ferrari-kører, lidt hjelme og nogle lamper og et målflag. Ferrari-sættet kan ses på billedet nedenfor.

Ferrari FS16-H
Copyright Brickset


Det er dog ikke kun Formel 1-biler, som man kan få i Lego, fordi lige som de andre har, så har det danske firma endnu en gang valgt, at lave lidt af hvert. Det vil sige at man denne gang kan få lidt GT-biler og lidt gadebiler, hvis man er til den slags. De resterende sæt i Lego Speed Champions 2017 kan ses nedenfor.

Ferrari FXX udviklingscenter.
Copyright Brickset


Ford GT og Ford GT40.
Copyright Brickset


Bugatti Chiron.
Copyright Brickset


Mercedes AMG GT3.
Copyright Brickset


Det var så vores lille gennemgang af Lego Speed Champions 2017-sættene, så håber vi at denne artikel har været brugbar til, at finde ud af, hvad man skal bruge sine hårdt tjente legetøjspenge på.

Det skal dog lige siges, at det ikke vide helt præcis, hvornår disse sæt kommer ud, men de andre år er de kommet ud i marts, så det er det bedste bud vi kan komme med.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.
blog kommentarer leveret af Disqus

« Manor på vej ud Ricciardo nyder den hårde træning »

TEMA: Kevin Magnussen

Kevin Magnussen Kevin starter snart sin 3. sæson i Formel 1 når han skal køre for Haas F1 i 2017. Kevin skal dermed køre side om side med den erfarne Romain Grosjean som er kendt for at være super-hurtigt. Han skal sættes på plads af Kevin!


BMF1 om Magnussen, McLaren, Renault F1 og Haas
Se BMF1s kørerside for Kevin, hér:Kevin Magnussen
Læs alt om Haas F1:Haas F1 Team
Læs også om Renault F1:Renault F1
Eller læs om McLaren F1:McLaren F1


Nedtælling

Næste løb: Australiens Grand Prix
Dato: 26/3 2017 kl 6:00 dansk tid

Nedtælling til næste løbsstart
00 00 00 00
Se også vores TV-tider hér

Mest læste artikler

BMF1 på FaceBook


 

Aktuelt og seneste Grand Prix

Abu Dhabis Grand Prix
Løbsdato:27/11 2016
Bane:Yas Marina Circuit

Australiens Grand Prix
Løbsdato:26/3 2017
Bane:Melbourne

Optakt

  Fredag

  Fredag

  • 1. Frie Træning
  • 2. Frie Træning

  Lørdag

  Lørdag

  • 3. Frie Træning
  • Kvalifikation

  Søndag

  Søndag

  • Start grid
  • Løbsresultat

  Seneste løb

  Placering Kører Team
  1. L.Hamilton Mercedes AMG
  2. N.Rosberg Mercedes AMG
  3. S.Vettel Ferrari
  4. M.Verstappen Red Bull
  5. D.Ricciardo Red Bull
  6. K.Räikkönen Ferrari
  7. N.Hülkenberg Force India
  8. S.Perez Mendoza Force India
  9. F.Massa Williams
  10. F.Alonso McLaren
  Se hele resultatet