Ricciardo nyder den hårde træning

De nye biler kræver at kørerne skal i bedre form, hvilket kan lyde hårdt, men sådan er det ikke for Daniel Ricciardo. Australieren nyder den hårde off-season træning.

Daniel Ricciardo . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/1 2017 klokken 15:01

2017 er efterhånden en uge gammel, hvilket betyder at diverse Formel 1-kørere så småt er i gang med at forberede sig til den kommende sæson. Sæson forberedelser, med masser af styrke og udholdenhedstræning er kørerne efterhånden vant til, men denne gang er forberedelserne hårdere end de plejer at være. Det nye reglement gør nemlig, at bilerne bliver hurtigere, hvilket også gør dem hårdere at kører og derfor kræver denne off-season en del mere træning end de tidligere år.

Daniel Ricciardo.
Copyright Red Bull Contentpool


Det kunne nogen måske godt tolke som en kedelig ting, men sådan er det bestemt ikke alle som tænker. Daniel Ricciardo nyder nemlig den nye og hårdere træning.

"For mig bliver det sjovere, fordi vi laver en del mere styrketræning, hvilket er noget af det jeg nyder mest. I en del år har man gjort alt for at holde sin vægt nede og den slags ting, men denne her gang gælder det om at opbygge flere muskler. Derfor synes jeg at den træning vi har lavet hidtil har været en smule mere kedelig, mens den her hårde træning er mere hård, men også mere belønnende," lyder det fra den australske Red Bull-kører.

Ferrari med 2017 dæk på
Copyright Ferrari Media


Den konkrete grund til, at kørerne skal lave mere styrketræning ligger i det sorte guld. Dækkene bliver bredere fra og med 2017-sæsonen, hvilket betyder at bilerne står bedre fast og dermed kan tage svingene hurtigere. Derfor kræver det at kørerne får flere muskler, så de bedre kan modstå de ekstra G-påvirkninger, som de kommer udfor, nu da bilerne generelt bliver hurtigere.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lego nyt til legebørnene Nasr afgjorde Manors skæbne »