Bottas til Mercedes..... Hvis!

Valtteri Bottas kan ryge til Mercedes, men det kræver at Williams kan finde en rutineret erstatning til ham.

Valtteri Bottas. . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/12 2016 klokken 11:12

Mercedes har stadigvæk et sæde ledigt og sandsynligheden er, at det først bliver besat i 2017, hvilket er den udmelding de selv er kommet med. Det betyder dog ikke at rygterne om en mulig kører er aftaget, fordi der er fortsat gang i rygtebørsen, når det kommer til mulige holdkammerater til Lewis Hamilton. De to varmeste navne lige nu er Pascal Wehrlein og Valtteri Bottas, hvoraf den sidst nævnte lyder mere og mere som et sandsynligt bud.

Claire Williams.
Copyright Williams F1


Williams havde ellers udtalt, at finnen ikke skulle nogen steder, men nu har piben fået en anden lyd. Det britiske team vil nu ikke afvise, at man vil sende Bottas til Mercedes, men gør man det, skal man have fundet en rutineret erstatning til ham.

"Vi er lykkelige over at et team som Mercedes mener, at Valtteri kan være en erstatning for Nico Rosberg. Vi har hele tiden vidst at han er et af de største talenter i sporten og vi er stolte over at en af sportens store hold også kan se det. Vi har dog ambitioner, så vi vil ikke lade ham skifte, hvis det kan gå udover vores ambitioner. Derfor vil det kræve at vi kan finde en rutineret erstatning som eksempelvis Felipe Massa, som kan afløse ham," lyder det fra Claire Williams.

Felipe Massa og Valtteri Bottas.
Copyright Williams F1


Felipe Massa's navn dukker op igen og igen, fordi han jo netop kørte for Williams i denne sæson, så han ville kunne udfylde rollen som "Bottas" og samtidig være mentor for den nye, unge Williams-kører Lance Stroll. Et andet navn som har været nævnt flere steder er Jenson Button, men briten har tidligere udtalt, at han ikke er interesseret i at køre en hel sæson, fordi han gerne vil have noget mere fritid. Derfor er et comeback til Massa nok det mest oplagte bud og det bliver spændende at følge sagen hen over julen og ind i det nye år.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« DMSA2017: De nominerede er! Smedley: Denne kommentar ændrede Massa »