Ingen ny Mercedeskører i 2016

I takt med at forhandlingerne omkring Valtteri Bottas lader til at smuldre, har Mercedes annonceret, at de ikke vil komme med en annoncering omkring hvem der skal overtage efter Rosberg før i det nye år.

Christian 'Toto' Wolff . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/12 2016 klokken 15:12

Alle vil køre for Mercedes, men Mercedes vil ikke have alle og en hver, så en endelig udmelding ikke er nært forestående.

Mercedes har forsøgt at få fingrene i Bottas, der lige nu har en kontrakt med Williams, men det de indtil nu har tilbudt det private hold har ikke vist sig godt nok.

Derfor melder Mercedes nu ud, at de ikke regner med at de når at annoncere hvem der får det eftertragtede sæde, før årsskiftet.

Mercedes har ikke opgivet tanken om at hente Bottas til holdet, mens Wehrlein må stå på siden og vente.

Det er åbenlyst, at Wehrlein ikke er deres førstevalg, mens det heller ikke ser ud til at Williams er så interesseret i tyskeren, at de for en stor økonomisk kompensation, vil lade Bottas gå.

Hvis ikke det lykkes for Mercedes at få Bottas ud af Williams, ser det ikke ud til at der er andre optioner tilbage end Wehrlein, som så vil få et enkelt år, inden Sebastian Vettel angiveligt vil rykke over til dem i 2018, når hans kontrakt med Ferrari udløber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner:  Sølvpilene er favoritter. DMSA2017: De nominerede er! »