Chefen har været i Maranello

Krisen kradser hos Ferrari og nu har chefen for det hele været et smut i Maranello.

Regn over Ferraris pitvæg . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/7 2016 klokken 16:07

Ferraris-sæson bliver mere og mere katastrofal, for hvert løb der bliver kørt. De stejlende hingste fra Maranello har absolut ikke kunne finde de gode præstationer frem, som de ellers leverede i sidste sæson. I denne sæson har de været ramt af en blanding af dårlige beslutninger, uheld og tekniske problemer. Det har betydet at Ferrari er langt efter Mercedes i kampen om VM-titlen og de er, så småt ved at blive indhentet af Red Bull, som kommer stormende bag fra.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


Det er ikke noget man vil finde sig i hos Ferrari-ledelsen, så derfor har chefen for det hele Sergio Marchionne været forbi Maranello, for at høre hvad der foregår. Sandheden er nemlig den, at det traditionsrige mærke ikke har vundet en Formel 1-titel, siden man vandt konstruktørmesterskabet tilbage i 2008. Det er dog endnu længere siden man har vundet kører-mesterskabet, hvilket man senest gjorde tilbage i 2007, så Ferrari tørster efter en titel og man havde håbet på den kunne komme i år.

Sergio Marchionne
Copyright Ferrari Media


Det kan den måske også, men så skal der ske noget nu, hvilket nok også var derfor Marchionne har været et smut nede på fabrikken, for at tale med Maurizio Arrivabene og de andre. Arrivabene er dog godt klar over, at der snart skal ske noget. I går udtalte Ferraris teamchef nemlig, at de skal præstere i Ungarn, ellers kan holdet godt glemme alt om at vinde en titel i år.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli vil have test flyttet Kaltenborn: Der er ingen deadline »