Arrivabene: Vi kan ikke fejle i Ungarn

Ferrari har gang i en skidt sæson, men holdet kan ikke fejle i Ungarn. Skulle det ske alligevel vil det betyde at mesterskabet er helt umuligt at opnå.

Maurizio Arrivabene . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/7 2016 klokken 13:07

Der er to ord som kan beskrive Ferraris Formel 1-sæson ind til videre, nemlig uheld og problemer. Det italienske hold har nemlig haft en del tekniske problemer og uheldige pit stops i denne sæson, hvilket har betydet at specielt Sebastian Vettel er kommet langt efter de to Mercedes-racere. Tyskeren er endda også blevet overhalet af den ene af de to Red Bull-racere, nemlig den som bliver kørt af hans gamle holdkammerart Daniel Ricciardo. Derfor er det ved at være sandhedens time for Ferrari, så derfor bliver Ungarns Grand Prix ekstra vigtig for de stejlende hingste.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Holdets chef Maurizio Arrivabene mener nemlig at holdet skal præsterer i Ungarn, ellers kan de godt afskrive mesterskabet.

"Det er slut med at fjolle rundt efter løbet i Ungarn, fordi så ved vi hvad vores muligheder for resten af sæsonen er. Jeg tror dog ikke vi kan fejle, fordi tidligere på sæsonen havde vi problemer med vores power unit, men nu er det holdbarheden ved visse dele der er problemet. Derfor arbejder vi nu mest med holdbarheden og lidt aerodynamik. Vi arbejder specielt med gearkassen, fordi det er der vi har haft problemerne de seneste par løb," lyder det fra Arrivabene.

Sebastian Vettel vandt Ungarns GP 2015
Copyright Getty Images for Shell


Om løbet i Ungarn ender med at blive en succes for Ferrari, må vi vente med at se til løbet er kørt. I sidste sæson gik det dog godt for Ferrari nede i Ungarn, fordi her vandt Sebastian Vettel nemlig løbet foran de to Red Bull-kørere, som den gang var Daniil Kvyat og Daniel Ricciardo. Løbet i Ungarn i sidste sæson blev dog også kørt under de optimale omstændigheder, når man kigger på det med Ferrari-øjne det var nemlig rigtig varmt.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer føler sig ikke truet af Ocon Pirelli test giver ingen fordel »