Ferrari overvejer opdatering

Ferrari har fået så blandet en start på sæsonen, at man nu overvejer at komme med en opdateret motor til det russiske grand prix.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/4 2016 klokken 17:04

Ferrari var udråbt til at være den helt store trussel for Mercedes inden sæsonen gik i gang, men de har ikke rigtig haft heldet med sig. Ferrari har godt nok drillet Mercedes, men de har også været ramt af uheld så de ikke har kunne true Mercedes så meget som de burde. Det faktum at Ferrari har været ramt af uheld har nu fået teamet til at overveje drastiske metoder.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Rygterne går nemlig på at Ferrari overvejer at bruge tre af deres tokens, så de kan komme med en opdateret motor til Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel når det går løs med det russiske grand prix. Ferrari skulle nemlig have fundet en måde at få motoren til at yde flere hestekræfter, så derfor er man villig til at satse det hele og muligvis opdatere motoren.

Kimi Räikkönen
Copyright Ferrari Media


Hvis Ferrari vælger at bruge tre tokens på at opdatere motoren, vil det betyde at teamet fra Maranello kun har seks tokens tilbage til at opdatere motoren resten af sæsonen. De nye motorer kan også betyde at Ferrari-kørerne får nogle placeringsstraffe til løbet i Rusland, men det vides naturligvis ikke før motorskiftet har fundet sted, hvis det bliver til noget.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Godt nyt til fans af det ungarske Grand Prix Ligesom i 2014 »