Sådan Kevin (opdateret)

På onsdag bliver det bekræftet officielt, men kilder tæt på Kevin Magnussen har bekræftet, at han nu har en kontrakt på plads for det sidste ledige sæde hos Renault Sport F1 i 2016.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/1 2016 klokken 17:01

Pastor Maldonado havde fået en ultimativ deadline for at komme med den resterende del af betalingen for sit sæde hos Renault i 2016, en deadline han og sponsoren PDVSA ikke formåede at overholde.

Ifølge vores kilde, som vi kender navnet på, er aftalen på plads og underskrevet af begge parter, dog med et forbehold for en endelig juridisk godkendelse. Den skulle komme på plads mandag.

På onsdag præsenterer Renault sit nye håb af en racer i Paris, hvor de også har meldt ud, at deres kørere for 2016 vil blive endeligt præsenteret.

BMF1 har en af vores skribenter med til præsentationen, hvilket betyder, at vi vil sikre os et interview med Kevin Magnussen, når han igen er klædt i Renaults farver.

Nogle fans hævder, at man får en dobbelt bonus her: Crashdinado ryger omsider ud, og vi har igen en dansker med i Formel 1.

Vi ser frem til den officielle udmelding fra Renault og Magnussen.

Update
Renault Sport har i dag d. 1/2 2016 meddelt på Twitter, at præsentationen vil blive live-streamet på teamets webside, som du finder her.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ericsson: Formel 1 skal til Skandinavien Lauda: Vettel er en farlig konkurrent »