Alfa Romeo interesseret i Perez

I Ungarn, skulle Alfa Romeo holdet angiveligt have lavet deres første jobtilbud til Perez, skulle han, som de fleste forventer, miste sit sæde hos Racing Point efter denne sæson.

Sergio Perez . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/7 2020 klokken 09:07

Kimi Räikkönen, der er en af feltets absolut mest populære kørere, bliver 41 år i år og er efterhånden nået der til, hvor han har fået nok ud af Formel 1.

Samtidig har han understreget, at han ser Formel 1 som en hobby og at han stopper, når det ikke længere er sjovt.

Alfa Romeo er kommet forfærdeligt igang med 2020 sæsonen, hvor de har overtaget de bagerste pladser, efter Williams er begyndt at få styr på deres bil, hvilket er med til at hjælpe Räikkönen til at tage den store beslutning om, nok er nok.

Det skulle så have fået Frederic Vasseur til at hanvende sig til Perez, som er 10 år yngre end Räikkönen, men som vil kunne tilføre holdet den stabilitet og viden, som vil forsvinde sammen med den finske stjerne.

Med en ny, gammel mand i 2021 feltet, når Alonso gør come-back, vil afgangen af den ældre Räikkönen betyde, at der nu igen er plads til alle, så hverken Perez eller Vettel bliver efterladt uden et sæde, med mindre at der er en ny mand der skal ind, fra f.eks. Formel 2.

Ud over interessen fra Alfa Romeo, har Perez direkte bekræftet, at der har været andre racing hold, udenfor Formel 1, der konkret har fortalt ham, at han er velkommen hos dem. Dog er der ingen tvivl om, at Perez foretrækker at forblive en del af Formel 1 feltet.

Skulle kabalen gå op ud fra dette, vil 2021 feltet se således ud:
Hold Kører kører
Mercedes Hammilton * Bottas *
Ferrari Leclerc Sainz
Red Bull Verstappen Albon *
Racing Point Vettel * Stroll
McLaren Ricciardo Norris
Renault Alonso Ocon
AlphaTauri Kvyat * Gasly *
HAAS Magnussen * Grosjean *
Williams Russell Latifi
Alfa Romeo Perez * Giovinazzi *


Kørere med * er ikke bekræftet officielt endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff hjælper ikke Vettel med en ny kontrakt Ferrari med ny ledelse »