Perez indrømmer at hans sæde er i fare

Mexikanske Sergio Perez, der er en af de mere erfarne kørere i feltet, kan miste sit sæde hos Racing Point efter denne sæson, til trods for at han har en langtidskontrakt med holdet. Sebastian Vettel er på jagt efter hans sæde.

Sergio Perez . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/7 2020 klokken 08:07

Med tiltagende rygter om, at Sergio Perez må slippe sit sæde hos Racing Point, for at gøre plads til den 4 dobbelte verdensmester Sebastian Vettel, får mere brændstof, da Perez indrømmer at der er en klausul i hans kontrakt, der kan sende ham ud af holdet.

"Hvis der er en af os på holdet, Racing Point red., der skal forlade holdet, ved vi nok alle hvem det er," kom det fra Perez i et interview efter Ungarns Formel 1 Grand Prix.

Til spørgsmålet, om der er en klausul i hans kontrakt svarer han:

"Alle kontrakter har en klausul. Min handler om sponsorere og vi har aktiveret dem, for at gøre hvad vi kan for at sikre mit sæde," kom det ærligt fra Perez.

Med denne udmelding bekræfter han, at Vettel ser ud til at have sat alt i værk, for at overtage hans sæde og at Racing Point, der i 2021 bliver til Aston Martin, også er interesseret i at skifte Perez ud med Vettel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1-ekspert: Straf til Haas er latterlig og skader Zanardi udskrevet fra hospitalet »