Problemer hos HAAS

HAAS holdet vil få en vanskelig start på sæsonen, med to nye kørere der aldrig har kørt Formel 1 før, men det er ikke de eneste udfordringer holdet står overfor.

Guenther Steiner fredag på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/1 2021 klokken 09:01

Efter HAAS-holdet valgte at gå andre veje med deres kørersammensætning end den med Magnussen og Grosjean, efter sidste sæson, har der været mange spekulationer om, hvor meget det vil påvirke holdets indsats i 2021.

Men det ser ikke ud til at være holdets eneste problem.

"Nedlukningen i Italien, samt indrejseforbud i England, har lige nu store konsekvenser for vores udviklingsarbejde på fabrikken i England," kommer det fra Gunther Steiner.

"Vi har behov for at få folk over fra Italien, for at få bilen op at kører," tilføjede han.

Ikke nok med, at holdet anvender en del teknologi fra Ferrari, har de op til denne sæson, valgt at have en del af deres udvikling hos Ferrari, efter stærkt ønske fra Schumacher lejeren.

Det betyder at, primært de lukkede grænser til England, sætter holdet meget tilbage i forhold til færdiggørelsen af 2021 raceren.

"Det kan godt være, at jeg er pessimistisk," kom det yderligere fra Steiner, "men jeg tror at det vil påvirke os så meget, at det vil tage os op mod et halvt år, inden vi er der hvor vi ønsker at være fra sæsonstarten."

Ud over holdets problemer, tror Steiner ikke på at årets åbningsløb i Australien, bliver til noget, mens han er ret sikker på at Bahrain vil blive gennemført som planlagt og det dermed bliver årets åbningsløb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spansk tiltro til Alonso Rich Energy tilbage til Formel 1? »