Hamiltons dilemma

Lewis Hamilton vil gerne vise sig som den bedste holdspiller i dagens Formel 1 Grand Prix, men han vil egentlig også gerne slutte sæsonen af med en sejr, hvilket ikke rigtigt vil være at hjælpe Bottas.

Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2017 klokken 13:11

Nicolai fra BMF1 er i Abu Dhabi, hvor han er med til at indberette om årets sidste Formel 1 løb. Her fangede han Lewis Hamilton, der med et lille smil, fortalte om sit store dilemma.

"Jeg vil virkelig gerne slutte sæsonen af med en sejer, men jeg vil også gerne gøre mit til, at Valteri slutter som nummer 2 i mesterskabet," kom det fra ham.

"Så skal jeg starte med at kører Vettel af, for på den måde at give Valteri de bedste muligheder, eller skal jeg bare gå efter sejren?"

Naturligvis er det ikke noget Hamilton seriøst mener, men hvis Vettel udgår, kan Bottas med en sejer, sikre sig andenpladsen i mesterskabet, hvilket må være en seriøs nedtur for Ferrari og Vettel, skulle det ske.

Lewis Hamilton forventes dog at gå efter sejeren, men kun hvis Bottas ikke kan holde tempoet.
Hvis Bottas holder fronten foran de øvrige, vil Hamilton ikke forsøge at overhale.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica langt fra sikker Abu Dhabis GP: Løbet LIVE »