• Forside

Schumacher: Besparelser ændrer intet

De drastiske sparetiltag der er blevet vedtaget i Formel 1, vil ikke ændre på den magtbalance, der er nu, mener Michael Schumacher.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 15/12 2008 klokken 08:12

Den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, udtaler, at besparelser er nødvendige, når man ser på den globale recession, selvom det ærgrer ham at han ikke kommer til at teste den nye Ferrari så meget, som det først var planlagt.

Tyskeren udtalte under Race of Champions i weekenden, at det stadig vil være Ferrari og McLaren-Mercedes, der dominerer sporten.

Michael Schumacher

”Man kan ændre visse ting for at gøre konkurrencen tættere, men du kan aldrig få et af de bageste hold op foran, ved hjælp af regelændringer. Top holdene har bedre folk, og derfor vil de vedblive med at være tophold.” lyder det fra den ex-verdensmesteren.

Michael Schumacher, Ross Brawn og David Coulthard på podiet, Brasilien 2002. Schumacher blev lidt for god til at vinde, så Bernie ændrede pointsystemet

Schumacher nåede også lige at komme med en kommentar angående diskussionen om medaljer eller points, og sagde at ”det er ironisk at Bernie Ecclestone ændrede pointsystemet for at undgå at jeg skulle vinde, og nu vil han ændre det tilbage igen for at sikre at vinderen vinder.”