• Forside

Massa vil helst glemme Monza

Efter en forrygende start på Monza, måtte Felipe Massa udgå kort efter sit tidlige pitstop, med mekaniske problemer, hvilket kostede ham 3. pladsen i kampen om verdensmesterskabet. Men det er fortid og på søndag, drejer det sig om Belgiens Grand Prix.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2007 klokken 09:09

”Der er fire løb tilbage og 23 point op til Lewis Hamilton, hvilket gør det svært men ikke umuligt,” kom det fra Felipe Massa, der indrømmer at han stadig er dybt skuffet over at måtte udgå i sidste weekend, på Ferraris hjemmebane.

”Selvom mesterskabet i dag kun ser realistisk ud i teorien, vil det ikke ændre på min ambition om at kæmpe til det sidste,” tilføjede brasilianeren, der glæder sig meget til at køre på Spa, som han har som favoritbane, ligesom mange af de andre Formel 1 piloter.

”Lige nu går det ud på for mig, at vinde så mange løb som jeg overhovedet kan. Om det så vil give mig mesterskabet, kan tiden kun vise,” sluttede en optimistisk Felipe Massa, der slet ikke havde lyst til at kommentere på spionsagen mellem Ferrari og McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.