• Forside

Räikkönen vil vinde mesterskabet i år

Uden at tage hensyn til den verserende spionsag, vil Kimi Räikkönen ikke opgive tanken om at blive verdensmester i år, før det er helt udelukket. ”Vi vil kæmpe til den bitre ende.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2007 klokken 09:09

Monza var ikke det skridt i den retning, som Ferrari og deres to piloter havde håbet på. Men til trods for at have mistet yderligere terræn til Lewis Hamilton og Co., nægter Kimi Räikkönen at opgive håbet om at sikre sig sit første verdensmesterskab i år, efter i flere år at have været tæt på.

”Vi har stadig en realistisk chance for at vinde mesterskabet og så længe vi har det, vil jeg også gå 100 % efter det,” kom det fra Kimi Räikkönen.

Det at vinde på Spa, er heller ikke helt fremmed for den finske Ferrari pilot, der har vundet de sidste to gange der er blevet kørt på den legendariske bane. Han har dog gjort det i den bil, der nu er hans hårdeste konkurrent.

Til trods for de nylige McLaren sejre på Spa, har den Belgiske bane altid været en god bane for Ferrari, så håbet er lysegrønt og Kimi Räikkönen er klar til at gå efter det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.