Bahrains GP: Vejrudsigten

Så er vi klar med årets første vejrudsigt. Åbningsløbet bliver afviklet i ørkenstaten Bahrain, hvor der sjældent falder regn. Men vind kan være en stor udfordring, sammen med sand.

Mercedes W13 i Bahrain test . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2022 klokken 12:03

Når Formel 1 sæsonen 2022 skydes i gang, bliver det igen i år i ørkenstaten Bahrain, men denne gang er det ikke som en afløser for Australien, der har fået en senere dato.

Vejret i Bahrain er normalt meget varmt, men i år, ser det ud til at det ikke bliver helt så varmt, i hvert fald ikke om fredagen.

Fredag Dagen hvor vi skal se alle 20 biler på banen sammen, for første gang, ser ud til at blive ret udfordrende rent vejrmæssigt.
Ingen varsel om nedbør, men derimod kraftig vind, med vindstød på helt op til 15 m/s.
Samtidig bliver det ikke vildt varmt, med varslede temperaturer på blot 24 grader.

Lørdag Her er der en lille bedring på vej. Temperaturen skulle stige til 26 grader, mens vinden, der fortsat er varslet meget kraftig, skulle falde til vindstød på 13 m/s.

Søndag 2022 sæsonens første løbsdag, ser ud til at blive varm, med temperaturer på omkring 29 grader. Vinden tiltager en anelse og ender oppe på 14 m/s.

Så alt i alt, kan årets første løbsweekend ende med at blive meget udfordrende, med den kraftige vind, der vil kaste bilerne lidt rundt og sprede sand ind på banen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Vejrudsigten Saudi-Arabiens GP: Vejrudsigten »