Formel 1 dropper knæet

Knælende Formel 1-kørere har været en del af startritualet i Formel 1 de seneste år. Men nu skal det være slut. Der skal igen være mere fokus på action og findes andre måder at tage afstand til racisme på.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/2 2022 klokken 08:02

Formel 1s CEO, tidligere Ferrari CEO Stefano Domenicali, har udtalt til Sky Sport, at der nu skal være mere fokus på action frem for armbevægelser.

"Jeg mener det har været en vigtig gestus, fordi vi skal vise vores respekt for alle, som altid," udtaler Domenicali til Sky Sport.

"Men nu er det tid til at komme videre," tilføjede han.

"Nu er det vigtigt for os, at vise at det vi har gjort, har været vigtigt for Formel 1 og at vi er klar til at komme videre."

"Jeg mener, at det nu er vigtigt at vi kommer videre og skifter fra gestus til action. Nu skal action vise vores holdning til diversitet og det er første skridt," sluttede han.

Det vil ikke være forbudt at knæle, men der vil ikke være en oplagt situation at gøre det i, når Formel 1 kommer med et nyt optaktsformat for 2022.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 fortsætter stipendium-program Alle præsentationsdatoer er på plads »