Horner sætter navn på fremtidens F1-kørere

Red Bull-chefen Christian Horner er ikke i tvivl om, hvilke kørere der udgør fremtiden i Formel 1. Et enkelt navn mangler dog.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/1 2022 klokken 11:01

Med en sæsonafslutning, som - uanset preference - utvivlsomt vil stå fastmejslet i hukommelsen hos alle Formel 1-fans, er der masser af talent at holde øje med i den nye sæson og i årene fremover.

Red Bulls teamchef Christian Horner mener i det hele taget, at Formel 1 er i "god form" i øjeblikket, takket være tilsynekomsten af ​​den seneste generation af unge kørere, som er begyndt at gøre sig gældende i sporten.

Horner, der er blevet spurgt, hvem han vil sætte på listen over de største talenter i fremtidens F1, er selvfølgelig ikke i tvivl om, hvem han vil sætte øverst på listen. Det er naturligvis hans egen nykårede verdensmester Max Verstappen.

Da han blev bedt om at udvælge de kørere, han mener repræsenterer den næste generation, nævnte Horner en lille håndfuld kørere tilsammen med sine egne.

Max Verstappen og teamchef Christian Horner på podiet. Abu Dhabi 2021Max Verstappen og teamchef Christian Horner på podiet. Abu Dhabi 2021
Copyright Red Bull Contentpool


"Når jeg synes, at Formel 1 er i god form i øjeblikket, er det fordi, der er så mange spændende unge kørere," sagde Horner til de indiske medie World Is One News.

"Max er selvfølgelig kun 24 år gammel, men han har en hel generation omkring sig, ligesom Charles Leclerc, George Russell i Mercedes'en i år (2022, red.).

"Du har Lando Norris, der ser spændende ud, og (der er) Carlos Sainz."

"Der er mange kørere, som er på samme alder, og som vil være der de næste 10 år eller deromkring."

"Jeg synes, det er fantastisk for sporten... det er fantastisk for konkurrencen, og det bliver spændende at se, hvordan det udvikler sig."

Således har Horner naturligt nok ikke den 37-årige Lewis Hamilton med på listen over fremtidens Formel 1-kørere.

Verstappen bliver endnu bedreMed en Verstappen, der er på kontrakt med Red Bull i de næste år, sagde Horner, at den nykårede verdensmester stadig er i en opadgående kurve.

Saudi-Arabiens Grand Priz 2021. George Russell er på Horners liste. Her med sørgebind efter Frank Williams død kort inden løbet.Saudi-Arabiens Grand Priz 2021. George Russell er på Horners liste. Her med sørgebind efter Frank Williams død kort inden løbet.
Copyright Williams F1


På spørgsmålet om, hvad der gør Verstappen så formidabel, forklarede Red Bull-bossen, at hans kører aldrig vil være typen, der læner sig tilbage. Hollænderen vil altid forsøge at forbedre sin position på banen.

"Jeg tror, ​​det er hans sult, det er hans beslutsomhed, det er hans naturlige evner," sagde Horner.

"Men det faktum, at han aldrig giver op... han er en fighter, han vil aldrig give slip på nogen mulighed... det er det, der markerer ham som en spændende kører - en fantastisk kører."

"Du ved, at hvis Max ligger bag dig, vil han altid have en chance. Jeg tror, ​​det er derfor, han har så stor en tilhængerskare i F1, som vi vil se fortsætte med at vokse."

Red Bull har kontrakt med Max Verstappen i mindst to sæsoner mere, og de seneste kommentarer fra teamets specialkonsulent Helmut Marko afslører, at der er forhandlinger i gang om yderligere kontraktsforlængelse med de 24-årige nykårede verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« At ofre Masi vil være en fejl Bottas forventer Hamilton til start i år »