Honda endnu stærkere i Frankrig

Honda har officielt meldt ud, at de forventer at give Red Bull og AlphaTauri endnu mere power, når der feltet om små 2 uger indtager den franske asfalt på Paul Richard.

Østrigs Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/6 2021 klokken 15:06

Hvis Red Bull ikke må anvende deres nuværende bagvinge, fordi den angiveligt flekser for meget, er det heldigt for dem, at Honda øger styrken fra deres motor til det kommende løb.

Så selvom det officielt er sidste år, hvor Honda deltager i Formel 1 som producent, i denne omgang, er der på ingen måde skruet ned for udviklingen.

Op til weekendens løb i Bakus gader, havde Mercedes sikret at alle hold med deres motor, havde fået en opgraderet version, der primært var en mere pålidelig version, men derfor også en version der kan skrues mere op for og derfor stærkere.

Det hjalp dog ikke Mercedes så meget i første omgang, men det billede bliver nok lidt anderledes, når Formel 1 feltet indtager den mere Mercedes venlige bane i Frankrig.

Red Bull må dog fortsat ses som favoritter her også, men Mercedes vil være der.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2x Schumacher sure på Mazepin BMF1 forklarer: Mercedes’ magiske knap »