Wolff utilfreds med holdindsatsen

Det var en virkelig skidt weekend for Mercedes i Azerbaijan, hvor bybanen sendte dem hjem uden et eneste point, mens Perez sikrede sejren til Red Bull, der således trak fra i mesterskabskampen. Wolff var ikke imponeret over sit hold.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2021 klokken 08:06

"Vi havde en virkelig dårlig dag i dag, som må tilskrive hele holdets indsats," udtalte Mercedes team chef Toto Wolff til BBC, efter løbet.

"Der er simpelthen så meget, som vi skal have rettet op på, hvis vi skal give os selv muligheden for at vinde mesterskabet igen."

"Vi kan simpelthen ikke blive ved med at tabe point, som vi gjorde i Monaco og her," tilføjede han.

Han understreger dog, at han er sikker på at de stadig har pakken til at sikre sig mesterskabet, men at de bare ikke formåede at ramme det rigtige setup i denne weekend.

"Vi har behov for at være det bedste af os selv, give det bedste vi har, hvilket vi ikke har gjort i denne weekend, langt fra."

"Det er ikke kun uheldet til sidst i løbet, der gør denne weekend skidt, men mange ting. Det skal vi have rettet op på nu!" Sluttede Toto Wolff af, noget frustreret.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Løbsresumé. Perez vandt Bottas mangler tillid til bilen »