Russell aldrig på tale

Efter annonceringen af Lewis Hamiltons kontraktforlængelse, melder Mercedes chef, Toto Wolff mere og mere ud. Herunder at George Russell aldrig var inde i billedet som et alternativ til Hamilton.

Russell . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/2 2021 klokken 10:02

"Der er ingen tvivl om, at George Russell er et fantastisk talent, som vi håber på at bringe over på vores hold en dag," udtaler Wolff. "Men han var ikke en option til 2021 sæsonen."

George Russell leverede et fantastisk løb i Bahrain for Mercedes i 2020 sæsonen, men det var også tydeligt at han ikke passede ned i bilen, hvilket er den primære grund til, at den unge brite ikke var på tale.

"Russell passer ikke fysisk til vores bil og det er ikke lige til, at få den til at passe," tilføjede Toto Wolff.

Når det er sagt, afviser Wolff på ingen måde, at den helt nye Mercedes racer til 2022 sæsonen, ikke vil blive bygget til at passe til en høj kører som Russell.

Hamiltons kontrakt på et år, har også fået mange til at spekulere i, om 2022 bliver en sæson med to nye kørere, nemlig Russell og Verstappen. Det er dog ikke noget Wolff overhovedet kommer ind på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin afviser vikar-rolle hos Haas F1 Steiner sender advarsel til Schumacher og Mazepin »