Officielt: Mercedes giver Hamilton et år mere

Efter et meget langt tilløb, er det nu officielt lykkedes for Mercedes og Lewis Hamilton at blive enige om at forny kontrakten mellem de to parter. Kontrakten gælder dog kun for 2021 i første omgang.

Toscanas Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/2 2021 klokken 12:02

Der har været benhårde forhandlinger i gang mellem Mercedes og Lewis Hamilton, der er den mest vindende kører i holdets historie.

Hamilton skulle angiveligt forlange mere i løn, en del af præmiepengene og at få en kontrakt på mindst 3 år.

Den officielle pressemeddelelse fra Mercedes, hvor det bekræftes at de har indgået en aftale, fortæller intet om hvorvidt han har fået mere i løn og del af præmiepengene, men det fremgår tydeligt, at han ikke får den lange løbetid på kontrakten, som han havde håbet på.

Således lyder det, at Mercedes-AMG Petronas Formel 1 holdet, er glade for at kunne annoncere, at de har indgået en aftale med Lewis Hamilton for 2021 sæsonen, som vil blive hans 9. sæson med holdet.

Det har været meget vigtigt for Hamilton, at holdet øger sin indsats mod forskelligheder og or inklusion, hvilket nu er nedfældet i kontrakten.

"Jeg er meget glad for at jeg nu kan gå ind i min 9. sæson med mine Mercedes-holdkammerater. Sammen har vi opnået utrolige resultater og jeg ser, at vi i fremtiden kan bygge videre på dette," lød det fra Hamilton i pressemeddelelsen.

Toto Wolff melder samtidig ud, at han ikke på noget tidspunkt har følt at de ikke arbejde mod samme mål, men understreger at den usædvanlige lange proces, hænger sammen med den usædvanlige sæson vi lige har været igennem.

Fælles for alle parterne er, at det hele bygger på en tro på, at de vil kunne fortsætte med at gøre store ting og at alle er enige om, at Lewis Hamilton og Mercedes igen er favoritter til at sikre sig verdensmesterskaberne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin med neutralt flag Stilhed før? »