Rich Energy tilbage til Formel 1?

Rich Energy CEO, William Storey, hævder at Rich Energy er på vej tilbage til Formel 1 og at der kommer en stor annoncering fra firmaet indenfor kort tid, måske allerede i dag.

Team Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/1 2021 klokken 15:01

Hvis man taler med Gene Haas omkring deres samarbejde med Energidrikfirmaet Rich Energy, er det ikke ligefrem positive ting han har at sige om dem.

Ikke nok med, at de sluttede deres "samarbejde" af med alle former for beskyldninger, så har de heller ikke betalt HAAS de lovede millioner i sponsorstøtte, hvilket Gene Haas så endte med selv at skulle finde, som ekstra sponsorstøtte fra sit eget firma.

Nu er Rich Energy CEO, William Storey, så igen aktiv på twitter, hvor han i vanlig stil, fortæller at han er på vej tilbage til Formel 1, med Rich Energy for at genoplive deres brand.

I en video på Twitter, indrømmer Storey, at firmaet har haft en del vanskeligheder siden bruddet med HAAS, men at de nu har fået styr på det hele igen og således er klar til at komme tilbage til Formel 1.

De er allerede repræsenteret i andre motorsportsgrene, herunder Super Bike.

Inde på Storey's twitter, kan man se, at annonceringen skulle finde sted i dag, men i hans seneste tweets, er denne dato ikke bekræftet.

Han melder intet ud om, hvem det i givet fald er, som de er ved at indgå en aftale med, hvis der altså kommer en.

Rich Energy LogoRich Energy Logo
Copyright Haas F1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Problemer hos HAAS Abiteboul forlader Renault »