Sainz ikke nummer 2

Hvis Ferrari havde forventet, at Carlos Sainz Jr. skulle ind på holdet, som en naturlig andenkører, så tog de grueligt fejl. Netop det kan vise sig, at give holdet de samme problemer som de havde med Vettel i 2020.

Carlos Sainz Jr. . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2021 klokken 13:01

Carlos Sainz Jr. kommer til Ferrari for at vinde løb, ikke for at agere stopklods bag Charles Leclerc. Så kort kan det siges.

Charles Leclerc har det med at sige, at han ikke forventer speciel hjælp fra holdet, til at sikre sig positionen som 1. kører, men de gange det lykkedes for Vettel at presse ham i 2020, var der rent hyleri fra monegaskerens side.

Vettel er erstattet af Sainz i 2021, men udfordringerne er de samme.

Holdchef Mattia Binotto, har officielt meldt ud, at der ikke vil være en 1. og 2. kørerrolle på holdet i 2021, men de fleste ved også, at det hele tiden har været planen, at have Sainz ind på holdet, som en stærk 2. kører.

Men Sainz havde en stærk sæson med McLaren, hvilket har givet ham tilliden tilbage og lysten til mere.

Det er nu podier og sejre der tæller for spanieren, hvilket en Leclerc ikke skal komme i vejen for.

Med Leclerc og Sainz i en måske mere konkurrencedygtig Ferrari, kan vi se frem til en sæson med flyvende karbonstumper, hvis ikke Binotto får styr på tropperne inden det første løb bliver skudt i gang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton vil have del i præmiepengene Formel 1-eksperten: Et kig i krystalkuglen for 202 »