Hamilton vil have del i præmiepengene

Mercedes Formel 1 holdet og den 7 dobbelte verdensmester, Lewis Hamilton, er endnu ikke blevet enige om en kontraktforlængelse. Et af de store krav fra Hamilton er, at han vil have del i præmiepengene.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2021 klokken 12:01

Lewis Hamilton er den bedst betalte Formel 1 kører, hvilket også er naturligt, når manden nu har sikret sig imponerende 7 verdensmesterskaber.

Manden, der nu også er blevet slået til ridder og nu rettelig bør tiltales Sir. mangler ikke ligefrem penge, men det har altså ikke fået ham til at stille sig til takke med en lønnedgang eller blot status quo.

Det skulle efter de seneste forlydender, være den primære grund til at der endnu ikke er skrevet under på en ny kontrakt mellem Mercedes og Sir. Hamilton.

Ud over en "lille" lønstigning i hans normale løn, forlyder det også, at han forlanger at få 10% af præmiepengene, skulle Mercedes vinde konstruktørmesterskabet endnu en gang, hvilket svarer til omkring 107 millioner kroner, hvis det var holdets præmiepenge for 2020 vi lige skulle regne med.

Mercedes' modsvar er, at de nu er begyndt at se på deres alternative option, der hedder George Russell.

Der er ikke noget der tyder på, at vi vil se en endelig afklaring på hvem der kommer til at kører i Mercedes raceren, ved siden af Bottas i 2021, indenfor den nærmeste tid, men der er ingen tvivl om, at presset på Mercedes er blevet øget markant.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australien udskyder sæsonstarten Sainz ikke nummer 2 »