Hamilton roser Red Bull-beslutning

Den britiske superstjerne lovpriser Red Bulls valg af Sergio Perez, som den syvdobbelte verdensmester er sikker på kommer til at levere.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 20/12 2020 klokken 20:12

Mercedes-køreren glæder sig til at se Perez hos Red Bull, hvor han udtaler, at den østrigske energifabrikant har brug for en kører, der kan blande sig mere i topkampen.

Den regerende verdensmester udtaler ydermere, at han har stået i samme situation, som Verstappen befandt sig i 2020.

“Med al respekt til Alex, i løbene vi har kørt, har det været mig Valtteri (Bottas) imod Max. Jeg har været i samme position som Max, da jeg var i McLaren, hvor den anden bil ikke rigtig var med i kampen,” udtaler briten ifølge motorsport.com

“Så da vi kæmpede imod Ferrari, så kunne de lave nogle gode strategiske valg, og på den måde gøre det meget sværere for os.”

Hamilton roser ydermere mexicaneren for hans stærke 2020-sæson, men briten erkender også, at det nu bliver sværere for Mercedes-holdet at kæmpe i mod Red Bull på baggrund af Red Bulls valg af Perez som kører for det østrigsk-ejede-hold.

“Så jeg tror, at det vil gøre Red Bull endnu stærkere, specielt fordi Sergio leverer på et højt niveau. Jeg synes, at Sergio har kørt utrolig godt i år, og han fortjener helt klart et sæde. Så jeg var glad for at høre, at han har fået et topsæde.”

“Jeg tror, at det bliver en spændende duel at se ham køre mod Max. Og det vil gøre det endnu sværere for os.”

“Vi bliver nødt til at forbedre os endnu mere, fordi det bliver en duel vi ikke har set i noget tid, i forhold til at have to kørere, der vil kæmpe imod os.”

“Men det er noget vi ser frem til som hold. Vi elsker at blive udfordret, og det vil gøre det endnu mere spændende,” lød det fra den syvdobbelte verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1’s Power Ranking 2020: Teamene Sainz og Leclerc på lige fod »