Di Montezemolo melder sig klar

Den tidligere Ferrari chef, Luca di Montezemolo, melder ud, at han er klar til at tage roret for koncernen igen og at han ved hvad der skal til for at få styr på både forretningen og Formel 1 holdet.

Luca di Montezemolo . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/12 2020 klokken 08:12

Der har været stor uvished om, hvem der der skal tage over i spidsen for Ferrari, efter Louis Camilleri meget overraskende meldte ud, at han trækker sig med øjeblikkelig virkning, af private årsager.

Nu er der så en af de helt store gamle kanoner der melder sig klar på banen.

Luca di Montezemolo, der ud over familiens Barolo produktion, er kendt for at være den meget passionerede direktør hos Ferrari under Schumacher æren.

Luca di Montezemolo, Michael Schumacher og Jean Todt_waterLuca di Montezemolo, Michael Schumacher og Jean Todt_water
Copyright Ikke sat!


Til Italienske RAI udtaler Luca di Montezemolo: "Det er ikke op til mig, om jeg er kandidat til at sætte mig som direktør igen, det lader til at der ikke er nogen der spørger mig om noget!"

"Jeg tror jeg ved hvad problemerne er, og jeg ved hvordan vi kan fikse dem!"

"Jeg ved hvilke udfordringer, der er behov for at håndtere. Det gør mig ked af det og urolig, at se hvordan Ferrari er faldet ud af toppen i Formel 1." sluttede italieneren.

Der er ingen tvivl om, at Luca di Montezemolo er en karakterfuld person med stærke meninger, men han er ikke helt ung længere med sine 73 år. Men det er jo ingen alder for en præsident i USA, så hvorfor ikke også en præsident for Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Albon-beslutning træffes inden jul Frank Williams indlagt »