Ferraris CEO træder tilbage

Før årets sidste Formel 1-køb i Abu Dhabi har Ferraris administrerende direktør Louis Camilleri valgt at fratræde sin stilling – af personlige årsager. John Elkann overtager stillingen midlertidigt.

Ferrari præsentation af SF1000 . Copyright Ferrari

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 11/12 2020 klokken 10:12

Hvis du skulle være på udkig efter et spændende men også ret krævende job i bilbranchen, så har Ferrari snart en ledig stilling.

Stillingen bliver dog slået op på en lidt kedelig baggrund, da Ferraris nu forhenværende CEO Louis Camilleri har valgt at fratræde sin stilling af personlige årsager, som det hedder i en official udtalelse fra Ferrari.

Camilleris beslutning om at træde tilbage skyldes helbredsproblemer. Camilleri måtte for nyligt indlægges på hospitalet i forbindelse med at være blevet ramt af covid-19.

Han er nu ved at komme sig hjemme, men åbenbart skulle sygdommen ikke være den egentlige årsag til hans fratrædelse, skriver Reuters med henvisning til en anonym kilde.

Camilleri træder også tilbage som formand i Philip Morris International (PMI), der står bag mærket Marlboro.

Camilleri tiltrådte stillingen hos Ferrari i juli 2018 efter den tidligere CEO Sergio Marchionnes pludselige dødsfald.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso-test er noget rod Abu Dhabis GP: 1. frie træning »