Monaco's GP: Grid girls

På torsdagens pressekonference blev emnet Grid girls atter bragt op. Panelet bestod af teamcheferne Zak Brown (McLaren), Christian Horner (Red Bull), Toto Wolff (Mercedes) samt Frédéric Vasseur (Sauber).

Pirelli Grid Girls Budapest 2017 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Lasse Andkjær Nielsen (lan@bmf1.dk) d. 25/5 2018 klokken 12:05

Teamcheferne blev spurgt om de var skuffede over, at der til Monaco’s GP var blevet besluttet at bruge grid girls, selvom Formel 1-organisationen har forbudt det til sæsonen.

Monacos Grand Prix 2018 - Gridgirls vi mødte på gaden
Copyright Bil Magasinet BMF1


Frédéric Vasseur; “Jeg er ikke skuffet over at have pigerne tilbage. Jeg mener at det i sidste ende er en beslutning som arrangøren af det pågældende Grand Prix, bør tage. Jeg synes det er et godt træk”.

Toto Wolff; ”Jeg tror, at hvis du stiller spørgsmålet til fem personer, så får du otte forskellige svar. Jeg synes ikke det er diskriminerende, det er en del af Formel 1’s historie. Pigerne er vigtige for sponsorer som Heineken og Emirates. Jeg er glad for at have pigerne tilbage”.

Christian Horner; ”Som jeg har forstået det, er det vores partner Tag Heuer der har sørget for pigerne til denne weekend. Det er et emne som har skabt stor debat flere steder. Jeg synes at Grid girls skal være en mulighed for alle kategorier, så kan nogle løbsarrangører vælge at have grid kids og nogle kan vælge at have mixed grids. Så længe det bliver gjort ordentligt synes jeg det skal være op til arrangøren.

Zak Brown; ”Jeg har ikke noget at tilføje til hvad mine teamchefer allerede har sagt”.

Torsdagens pressekonference i Monaco
Copyright Bil Magasinet BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Selvsikker Grosjean Gasly må støtte sig til Hartleys data »