B&O går ind i Formel 1

Det ikoniske danske luksusbrand, der er specialiseret i lyd, har indgået en større sponsoraftale, der bringer dem meget synligt ind i Formel 1. Men det er ikke sammen med HAAS holdet, med danske Kevin Magnussen.

Williams FW44 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/3 2022 klokken 12:03

Bang & Olufsen har i dag, offentliggjort, at de vil sponsorere Williams Formel 1 holdet, med en flerårig aftale.

Det ikoniske luksusbrand vil blive meget tydelig på Williams raceren, der i år kører med en meget smuk blå bemaling.

Aftalen indebærer blandt andet, at Bang & Olufsens logo vil pryde holdets formel 1 racer for 2022, FW44, ligesom Williams og Bang & Olufsen vil skabe unikke oplevelser for fans og kunder, hvor alle sanser bliver aktiveret.

Det vil eksempelvis ske i Bang & Olufsen butikker verden over, ligesom der vil være aktiviteter ved Williams Racings område under forskellige Grand Prix’er og på deres træningsfaciliteter i Grove, Oxfordshire.

CEO og Team Principal hos Williams Racing, Jost Capito, siger: “Jeg er glad for at byde et så globalt ikonisk brand velkommen i vores partnerkreds."

"I næsten 100 år har Bang & Olufsen været blandt de førende inden for design og innovation og skabt nogle af verdens mest mindeværdige og ikoniske design."

"Vi har det samme stærke ønske om perfektion, og kombinationen af
Bang & Olufsen og Williams Racing passer rigtig godt ind i vores ‘Williams Beyond Racing’ brandstrategi og understreger Williams’ fortsatte vækst over de seneste 12 måneder, både på og uden for banen.”

Kristian Teär, adm. direktør hos Bang & Olufsen, er begejstret over det nye samarbejde, som han forventer vil bidrage til at øge synligheden blandt flere globale forbrugere:

"Jeg er stolt over af dette nye partnerskab. Vi deler Williams’ passion for kvalitet, performance og ønsket om kun at skabe det bedste. Sammen kan vi give fans og kunder nogle helt ekstraordinære oplevelser."

"Det er en af vores strategiske prioriteter at øge kendskabet til Bang & Olufsens brand, og med dette nye samarbejde vil vi være i stand til at nå endnu flere globale forbrugere allerede fra den kommende weekend – og i de kommende år."

"Vi kan slet ikke vente med at vise hele verden, hvad vi kan gøre sammen – og Bahrain vil uden tvivl være begyndelsen på noget fantastisk.”

Der er endnu ikke frigivet officielle billeder af Williams raceren med B&O logo, men vi har en video.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Hülkenberg erstatter Vettel i Bahrain Bahrains GP: 1. frie træning »