USA's GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet er taget over dammen, for at afvikle USA's Formel 1 Grand Prix. Mens de seneste løb har budt på regn, ser det noget mere solrigt ud i USA:

Start/mål-langsiden . Copyright Daimler-Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/10 2021 klokken 11:10

Chancerne for endnu en løbsweekend præget af regn, ser ret lille ud, når Formel 1 feltet i den kommende weekend indtager Austin, Texas, for at afvikle USA's Formel 1 Grand Prix.

Men det lader til at man aldrig kan vide sig sikker, hvilket lige nu betyder at der er en lille chance for at der falder nedbør på søndag, når løbet skal afvikles.

Det bliver dog, meget varmt alle dagene.

Fredag Med temperaturer på omkring 31 grader, vil det være varmen der præger dagen. Vinden vil være let og chancen for regn, er nede på 3%.

Lørdag Varsel om endnu en meget varm dag, med 30 grader og høj fugtighed. Fortsat svag vind, men lidt skyer på himmelen. Chancen for regn, stiger til 9 %.

Søndag Løbsdagen er dagen hvor der er størst chance for regn, uden at den er stor. 17 % chance for regn. Temperaturen falder til 29 grader og det er fortsat fugtigt i luften, så det kommer til at føles meget varmt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tyrkiets GP: Vejrudsigten Mexicos GP: Vejrudsigten »