Ungarns GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend rykker Formel 1 feltet til Unganr, for at kører årets 3. Grand Prix på Hungaroring, ved Budapest. Vejret ser ud til at blive lidt ustadigt, men mest tørt.

Skyerne hangt lavt søndag formiddag ved Schumacher-S . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/7 2020 klokken 09:07

Efter to, meget forskellige, løb i Østrig, hvor vejret havde relativ stor betydning for udfaldet af kvalifikationen, skiftes den østrigske asfalt ud med den i Ungarn.

Ungarns Grand Prix, der afvikles på den lille snævre Hungaroring, byder ofte på stegende hede, da den ligger i en dal, hvilket ser ud til at blive lidt af en undtagelse i år.

Fredag starter den 1. træning, under et dække af skyer, der dog ikke skulle indeholde regn. Temperaturene er i den lave ende med blot 18 grader om formiddagen. Men som dagen skrider frem, skulle skyerne forsvinde lidt efter lidt og temperaturene stige til 23 grader til den anden træning.

Lørdag ser det ud til at 3. træning kan blive forstyret af regn, der dog ikke ser ud til at blive så voldsom som i Østrig. Kvalifikationen skulle blive tør og temperaturen skulle stige til 23 grader igen.

Søndag skifter vejret. Skyerne skulle forsvinde helt og temperaturen stiger til 26 grader. Der vil stort set ikke være en vind til at hjælpe bilerne med at blive kølet ned.

Lad os håbe, at HAAS har fået helt styr på køling af bremser, inden det går løs på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiermarks GP: Vejrudsigten Englands GP: Vejrudsigten »