Steiermarks GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend er der igen Formel 1 og igen et løb fra Red Bull Ring i Østrig. Noget der ikke er som i sidste uge, er vejrudsigten, der ser markant anderledes ud.

Spaniens Grand Prix 2017. Torsdag. Skyer over Red Bull Media Station . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2020 klokken 08:07

Åbningsløbet i søndags, blev afviklet i smukt sommervejr, som mange tilskuere ville have nydt, hvis de havde fået lov til at indtage tribunerne.

I den kommende weekend ser vejrudsigten markant anderledes ud, en vejrudsigt som de fleste Formel 1-fans gerne vil undgå, når man er på banen, men som mange nyder, når vi skal se løbet på TV.

Fredag Her ser det ud til at blive rigtigt fint sommervejr. Få skyer op temperature op til 27 grader. Altså en dag, der minder meget om løbsdagen i søndags.

Lørdag kommer der et totalt vejrskifte. Regn hele dagen og temperaturerne dykker ned til 17 til 18 grader.

Søndag når Steiermarks Grand Prix skal afvikles, ser det ud til at holde tørt, mens temperaturerne skulle stige en anelse til 20 grader.

Husk, at du kan se de fleste løb på Storskærm, sammen med BMF1 og Rapido Travel. Det kan du læse mere om i vores nyhed om Storskærms-arrangementer

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: Vejrudsigten Ungarns GP: Vejrudsigten »