Toto Wolf vil gerne beholde Rosberg

Mercedes har ikke travlt med at forlænge kontrakten med guldfuglen Nico Rosberg. Teamchef Toto Wolf afslører dog, at man meget gerne vil beholde tyskeren.

Nico Rosberg Australien 2016 . Copyright Mercedes

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 25/4 2016 klokken 17:04

30-årige Nico Rosberg, hvis kontrakt udløber efter denne sæson, har vundet alle tre løb i indeværende sæson, selv er han da også overbevist om at han kører for det mesterskabs-vindende team i de kommende sæsoner.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG


Der er dog flere detaljer som skal gå op i en højere enhed når to parter skal indgå en ny måske længerevarende kontrakt.

”Med de præstationer han (Rosberg, red.) leverer nu, skal vi måske skynde os,” udtalte Wolf i forbindelse med det kinesiske grand prix. ”En kontrakt er altid mellem to parter og det skal gøres på den rette måde. Det er alt sammen under kontrol.”

Nico Rosberg
Copyright Daimler Benz


Teamkollega Lewis Hamilton underskrev sidste år en treårig kontrakt med Mercedes. Wolf føler sig ikke helt så presset i forhold til at indgå en kontrakt med Nico Rosberg.

”Han har været i familien så længe. Han er en meget vigtig støtte for teamet og han præsterer godt, så efter min mening er der intet som taler imod at han fortsætter, men det er selvklart i sidste ende detaljerne som bestemmer.”

Indien 2013
Copyright Daimler-Benz


”Det skal selvfølgelig diskuteres på et tidspunkt men jeg tror at vi føler – begge sider føler – sig trygge ved det.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 100-1-0 Sirotkin erstatter Magnussen »