Tost: Hovedpine på vej

Carlos Sainz har ind til videre sat Daniil Kvyat på plads, men sådan bliver det ikke ved med at gå, mener Franz Tost.

Daniil Kvyat . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/8 2016 klokken 14:08

Tidligere på sæsonen blev Daniil Kvyat som bekendt rykket fra Red Bull Racing og ned til Toro Rosso, hvilket russeren ikke har taget alt for pænt. Han er stort set blevet sat til vægs af sin holdkammerat Carlos Sainz lige siden, degraderingen fra moder-holdet. Den tendens regner Toro Rosso dog ikke med fortsætter, fordi Franz Tost er overbevist om, at russeren nok skal komme tilbage og det kan ende med at give teamet hovedpine når det sker.

Franz Tost
Copyright Red Bull Media


Franz Tost mener nemlig ikke at forholdet mellem Daniil Kvyat og Carlos Sainz bliver ret meget anderledes end det var mellem Sainz og Max Verstappen, hvis de to nuværende kørere først begynder at kunne kæmpe mod hinanden.

"Der er et godt forhold mellem de to lige nu, fordi de kender hinanden fra tidligere. Sådan bliver det dog ikke ved med at være, fordi det vil ændre sig i samme øjeblik de kommer tættere på hinanden på banen. Lige pt. har vi det nemt, fordi Carlos er så langt foran Daniil, men når det vender bliver deres forhold lige som forholdet mellem Max Verstappen og Carlos Sainz, det ligger i sportens natur. Derfor kan det ende med at give os noget hovedpine i den sidste halvdel af sæsonen, fordi der skal Daniil nok kunne drille Carlos," lyder det fra Tost.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Media


Der er kørt otte løb siden Daniil Kvyat kom ned og blev holdkammerat med Carlos Sainz hos Toro Rosso. Siden den gang er det faktisk ikke lykkedes for russeren at slå sin spanske holdkammerat en eneste gang, men lussingerne slutter ikke der. Det er nemlig kun lykkedes for Kvyat at hente to top ti placeringer i den periode, mens Sainz har hentet seks top ti placeringer. Så nej russeren kan ikke stille noget om mod spanieren lige pt. men det kan jo være det ændre sig, ellers er Kvyat nok færdig i Formel 1.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvem er Esteban Ocon - er han Kevins største rival Muligvis nyt job til Pastoren »