Muligvis nyt job til Pastoren

Pastor Maldonado er som bekendt arbejdsløs, men nu kan det være han snart må komme ud og køre racerbil igen, men det bliver ikke i en Formel 1-bil.

Ungarns GP 2015 . Copyright Lotus F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/8 2016 klokken 14:08

Normalt er det jo kun Formel 1, vi beskæftiger os med her på siden, men en gang i mellem gør vi en undtagelse. Fordi der er jo de der tidligere Formel 1-kørere som har opnået "kult" status på den ene eller den anden måde, hvilket gør at nogen måske gerne vil vide, hvad de går og laver. En af de kørere er Pastor Maldonado der som bekendt mistede sit sæde i starten af året, til vores egen Kevin Magnussen. Det skete fordi venezuelanerens sponsorer ikke kunne betale de store mængder penge som de havde lovet.

Pastor Maldonado
Copyright Lotus F1


Siden da har der været stille omkring Pastoren, fordi han har ikke rigtig laver noget. Han har testet lidt hist og her, men ellers har han ikke kørt meget. Det kan dog være at han kommer til at gøre det snart, fordi der er nemlig dukket rygter op omkring, at han skal køre et seks timers løb i Mexico for Manors hold i World Endurance Championship. Det er dog kun rygter, men det virker ikke usandsynligt fordi både Will Stevens og Roberto Merhi har været inde omkring det hold, så de har det med at have tidligere Formel 1-kørere med på holdet.

Manor-Oreca LMP2 racer
Copyright Manor Marussia F1 Team


Skulle det lykkedes for Maldonado at komme ud og køre ræs i Mexico ville det måske betyde, at han kunne komme ud og bevise at han rent faktisk kan køre bil. Mange husker nok venezuelaneren under sit kælenavn Crashstor Maldonado, fordi han tit var indblandet i uheld. Maldonado kan dog godt køre bil, så man under ham næsten, at han får chancen og gør det godt i WEC, så han måske kan starte en ny karriere der.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tost: Hovedpine på vej Kevin blandt de bedste »