Red Bull og Ferrari afviser beskyldninger fra Wolff

Mercedes chef, Toto Wolff, har i et interview beskyldt holdets primære konkurrenter for at have brugt 3D scanning af Mercedesen, for at hjælpe dem til en bedre position. Det afviser Horner og Binotto kategorisk.

Wolf, Binotto og Horner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2020 klokken 07:09

"Jeg har ingen ide om hvad han taler om," kom det fra Ferrari chef Mattia Binotto, da han op til Ruslands Formel 1 Grand Prix, blev konfronteret med beskyldningerne fra Wolff.

"Det eneste jeg kan sige, at hvis der var nogen der scannede deres bil, så var det i hvert fald ikke os," tilføjede italieneren.

"Jeg ser ikke det som et problem, at der bliver taget billeder af hinandens biler, men jeg har aldrig set nogen gå rundt med et 3D kamera i pitten," sluttede han.

Fra Red Bulls side, var det Christian Horner, der fik samme spørgsmål.

"Vi har ingen interesse i at scanne de andres biler," kom det fra Horner.

"Men det kunne se ud som om, at det kan være en fra Racing Point," tilføjede han med et smil og en fin hentydning til der mange beskyldninger der florere om Racing Points bil, som en ren kopi af sidste års Mercedes.

Et professionelt 3D kamera, ligner langt fra et almindeligt kamera. Faktisk er det en ret stor sag, som man på ingen måde kan skjule eller påstå er noget andet, end det det er. Så når Toto Wolff påstår at han har set en med sådan et kamera, foran deres garage, er der nok ikke megen tvivl om at det er sandt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mere hæder til Hamilton Netflix-forbandelsen »