Netflix-forbandelsen

I den kommende weekend vil et TV-hold fra Netflix, følge Mercedes, følge holdet tæt for at indsamle interessante optagelser til Drive to Survive 3. Det bekymrer Wolff, da det er et forstyrrende element, som kan skabe problemer.

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2020 klokken 08:09

Som Formel 1-fan er Drive to survive-serierne noget af det bedste vi kan bruge tiden på, når Formel 1-feltet holder pause.

Netflixfotograferne får lov til at komme helt tæt, og der er ingen hold, der får lov til at bestemme hvilket materiale, der bliver brugt.

Men når kameraholdet kommer helt tæt på, ser vi ofte, at det stresser dem, der arbejder på holdene, hvilket får dem til at lave små fejl, der i sidste ende kan koste dyrt.

Det er også den primære grund til, at Toto Wolff længe har forsøgt på at begrænse de områder, som Netflix får adgang til i løbet af løbsweekenden, dog uden held.

"Jeg håber, at vi kan slippe for Netflix-forbandelsen," udtalte Wolff.

"Sidste år fulgte Netflix-holdet os under løbet på Hockenheim, der var vores 125 års jubilæumsløb. Det værste løb for os på hele sæsonen," tilføjede han.

"Det blev til et meget underholdende Netflix-afsnit, men jeg håber ikke, at det vil gentage sig i Rusland," sluttede Toto Wolff, dog med et smil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull og Ferrari afviser beskyldninger fra Wolf Magnussen ud, Perez ind? »