Red Bull manglede Newey

Red Bulls formdyk kan hænge sammen med at Adrian Newey ikke har været med ude til løbene, siden et cykeluheld i sommer. Han var tilbage i garagen i Tyrkiet og resultatet var der med det samme.

Newey . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/10 2021 klokken 08:10

Det er set før, at en enkelt persons manglende tilstedeværelse har haft stor betydning for et holds præstationer på banen.

Denne gang var det Red Bull der led under den manglende tilstedeværelse af designgeniet Adrian Newey, der har været kommet til skade efter et cykeluheld i sommer.

Men Max Verstappen kan heldigvis ånde lettet op, nu hvor Newey igen er der til at hjælpe holdet på rette vej med hans enestående overblik.

Mercedes var utvivlsomt stærkest i Tyrkiet, men Red Bull formåede trods alt at begrænse skaden, da det lykkedes Verstappen at komme på andenpladsen, mens Perez blev nummer 3.

Det betyder, at det igen er Max Verstappen der fører i kampen om verdensmesterskabet med blot 6 løb tilbage, hvoraf det lader til at de to hold hver er favorit til 3 af løbene.

Dermed betyder holdenes andenkørere mere end nogensinde, især for Lewis Hamilton og Mercedes. Såfremt de to måtte ende med at dele 1. og 2. pladser lige, vil Verstappen vinde VM.

Fans af Formel 1 kan kun være taknemmelige over, at vi nu ser den tætteste kamp om mesterskabet i mange år, og der er ikke noget der tyder på, at VM skulle blive afgjort før det sidste løb i Abu Dhabi.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dresscode-kaos i Saudi-Arabien Lundgaard sætter F1-drømmen på standby »