Presset Binotto møder pressen i Monaco

BMF1's ene udsending, Leanne Williamson var med til et ekstraordinært pressemøde hos Ferrari, efter de meget skuffende ikke lykkedes med at få hjemmebane favoritten, Charles Leclerc videre fra Q1.

Binotto . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2019 klokken 19:05

Ferrari ligner et hold, der kommer mere og mere på hælene i år, At Binotto, som den overordnede ansvarlige, tager en forkert beslutning, ved at lade Leclerc blive inde i en tro om, at han er hurtig nok til at komme videre fra Q1, gør ikke situationen bedre.

Leanne Williamson fra BMF1, var med til det ekstraordinære pressemøde, som holdet følte sig nødsaget til at indkalde til, med kort varsel efter kvalifikationen og de officielle pressemøder.

"Når man kvalificere sig i Monaco, kræver det at man er meget sikker på sig selv og bilen. Det var ikke helt tilfældet for Leclerc i dag," kom det forklarende fra Binotto, som dog ikke beskylder den lokale mand for at bære hele skylden selv.

"Vi følte os sikre på, at den tid han havde sat, ville få ham videre til Q2, men sådan gik det desværre ikke."

"Forsinkelsen omkring vejningen af ham og hans bil, betød at der var noget uro omkring ham, hvilket fik os til at tage beslutningen om at holde ham inde."

At denne episode sker på Charles Leclercs hjemmebane, gør det hele kun mere trist.

Holdet satser dog på, at han nok skal klare sig godt i løbet og at han vil komme med i pointene, til trods for den dårlige startposition.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Super godt kørt af Kevin Magnussen 2 x Mercedes i front »