Super godt kørt af Kevin Magnussen

Det var en noget begivenhedsrig kvalifikation vi fik at se i Monaco. Leclerc røg ud i Q1, og Kevin kørte ind som nr. 6, men starter som nr. 5, fordi Gasly har fået en straf på 3 pladser.

Kevin Magnussen . Copyright Haas F1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 25/5 2019 klokken 19:05

Dagens kvalifikation for Haas var med både nedtur og optur.

Begge Haas biler kom igennem til Q2 som ventet, og begge biler så stærke ud, så en invitation til Q3 var oplagt. Grosjean er på sin sidste og hurtigste omgang da han kommer op lige bagved Gasly som bremser ham så han taber tid, det betyder at Grosjean desværre bliver nr. 13, og mister sin invitation til Q3.

Kevin havde ingen problemer med at komme i Q3. Derimod blev det lidt for spændende da Kevin styrer ind lidt for hurtigt i sving 5 da han forventede at bilen ville understyre, men det gjorde den ikke så derfor ramte Kevin væggen, og må ind og få skiftet forvingen da der kun er få minutter tilbage af Q3. Teamet får hurtigt skiftet forvingen, og Kevin kommer ud tidsnok til at få sat en flyvende omgang ind, som giver ham invitation til at starte som nr. 6 til løbet i morgen.

Kevin Magnussen i MonacoKevin Magnussen i Monaco
Copyright Haas F1


Hændelsen mellem Grosjean og Gasly betyder at Gasly får en straf på 3 pladser til løbet, og derfor starter Kevin som nr. 5.

"Det gik rigtigt godt i dag, og jeg er godt tilfreds med min indsats. Det føltes bare så fedt i dag. Jeg fik bygget god fart op i bilen, og bilen føltes rigtig god. Det var ikke en super perfekt omgang, og jeg mener at jeg kunne have kørt mig ind som nr. 4, men det føles stadig godt at starte så langt fremme i morgen."

"Jeg skal bare have en god start, så tror jeg at jeg kan holde den placering hele vejen hjem til det ternede flag. Det er stort set umuligt at overhale i Monaco, overhalingerne vil komme i pitten, så vi må bare være stærke i vores strategi."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco GP: Kvalifikation - LIVE - Hamilton på pole Presset Binotto møder pressen i Monaco »