Pain in the HAAS III

Farcen med HAAS og deres "store" sponsor Rich Energy, er langt fra ovre. Senest lyder det fra William Storey, at HAAS har accepteret at de forlader dem som sponsor.

Englands Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/7 2019 klokken 15:07

Først og fremmest, ved vi fortsat ikke om William Storey stadig er CEO for Rich Energy, eller om han er smidt ud, som det hævdes af nogle af firmaets investorer.

Når det så er sagt, så har Storey tydeligvis stadig adgang til Rich Energy's Twitter konto, som han benytter sig af, til at komme med alle mulige meldinger fra.

Senest har William Storey publiceret et brev fra HAAS' advokat, hvor det fremgår at de acceptere at Rich Energy ikke længere er holdets titelsponsor.

Men at det skulle være ægte, er nok ret tvivlsomt, ud fra de meldinger der er kommet fra HAAS, der siger at de agter at gøre brug af den bank garanti, som William Storey stillede, da de indgik partnerskabet.

Garantien udstedt af William Storey personligt, skulle være på 35 millioner £, hvilket nærmest er hele HAAS budgettet for 2019.

Inden Rich Energy indgik en aftale med HAAS, skulle de angiveligt have forsøgt at få en lignende aftale med Willliams, der endte med at afvise energidrik firmaet. Noget kunne tyde på, at HAAS burde have gjort det samme.

Vi følger udviklingen, som desværre påvirker holdet i negativ retning, uagtet hvad der er sandt eller falsk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Begge Haas racere udgår Englands GP ‘Hot or Not’ »