Officielt: Ocon til Force India

Så er en af de sidste knuder løst. For kort tid siden oplyste Force India, at teamet har tegnet kontrakt med nuværende Manor-kører Esteban Ocon.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/11 2016 klokken 14:11

Det er netop blevet oplyst hvem Sergio Perez skal køre sammen med i 2017, og navnet er Esteban Ocon. Den 20-årige kører har indgået hvad teamet kalder ”en flerårig kontrakt” med den nuværende Manor-kører.

Force India-bossen Vijay Mallya har længe haft Ocon på sin liste.

”Han har et exceptionelt talent, hvilket hans status som Mercedes’ juniorkører også viser, og jeg er sikker på at han vil blomstre i vores team,” lyder det fra Mallya.

Esteban Ocon er klar hos Force India.
Copyright Sahara Force India


”Vi har haft øjnene på Esteban i flere år og jeg har fulgt hans fremgang igennem juniorkategorierne, hvor han har leveret fantastiske resultater. VI har også haft ham som testkører, og hans præstation har overbevist os om, at han er mere end egnet til at køre sammen med Sergio (Perez, red.).”

Ikke overraskende at hovedpersonen selv meget glad.

”Jeg er relativ ny i Formel 1, men den seneste sæson hos Manor har givet mig værdifuld erfaring, og jeg føler mig klar til den nye mulighed hos Force India. Det næste stykke tid handler det om arbejdet i simulatoren, at opbygge et forhold til ingeniørerne og alle de andre i teamet,” lyder det fra en glad Ocon.

”Jeg glæder mig helt vildt til 2017-sæsonen i Formel 1,” slutter Ocon.

Med dagens nyhed mangler kun Sauber, Manor og Haas at offentliggøre deres kører-lineup.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams: Det var en nem beslutning Kmag: Jeg har sagt nej til Renault »