Medier: Ocon til Force India

Flere medier skriver, at Esteban Ocon har underskrevet en kontrakt med Force India, hvilket kan være godt nyt for Kevin Magnussen.

Barcelona test 13. maj 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/11 2016 klokken 11:11

Der er gang i den helt store rygtebørs og kørerkabale lige for tiden, fordi der er fortsat en del sæder i feltet som ikke er blevet besat. Et af de mest eftertragtede sæder er det som der er opstået hos Force India, efter at Nico Hülkenberg er taget til Renault, men nu melder flere medier, at sædet hos det indiske team er blevet besat af en franskmand.

Esteban Ocon.
Copyright Manor Racing


Et af de medier er spanske Formula Rapida, som mener at vide, at Esteban Ocon har skrevet kontrakt med Force India for den kommende sæson. Det er dog ikke bekræftet af nogle parter endnu, men det lyder ikke helt usandsynligt, da franskmanden længe har været den helt store favorit til sædet. Ocon har i hvert fald været nævnt som favorit sammen med Pascal Wehrlein og Felipe Nasr, mens kørere som Jolyon Palmer og Marcus Ericsson selv har sagt de også var inde i billedet.

Esteban Ocon
Copyright Sahara Force India


Skulle disse medier have fat i noget, så kan det betyde, at Kevin Magnussen får lov til at blive hos Renault. Esteban Ocon har nemlig været tilknyttet Renault i denne sæson, som testkører inden han altså fik chancen hos Manor. Derfor skulle franskmanden være en af dem, som potentielt kunne have taget det ledige sæde hos Renault, men det kan han så ikke, hvis han skal køre for Force India. Derfor ville det nok passe Jolyon Palmer og Kevin Magnussen godt, hvis Formula Rapida og de andre medier har ret. Esteban Ocon har i øvrigt testet for Force India før, så de kender ham og ved hvad han kan.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes frygtede for Hamiltons løb Ross Brawn: Jeg kommer tilbage »